So far so good

Mitt mål denna vecka var att få över 10 000 steg varje dag. Veckan är inte slut än, men än så länge har jag lyckats 😊 Den största prövningen kommer bli i helgen. I vardagen får jag steg "på köpet" med vardagsmotionen till och från jobbet, dock krävs det en del för att få ihop det. Kommer berätta mer om det på söndag.
 
Det känns skönt att ha kortsiktiga mål, som nu, veckovis. Känns mer peppande och jag får ett annat jävla anamma. ska försöka att sätta nya mål varje vecka. Inga storslagna, men ett mål som känns överkomligt, realistiskt och som medför positiv reslutat.
 
Så här har min vecka sett ut so far 😊 Grymt nöjd!
 
 
 
Idag nådde jag mitt mål med en 30 min lunchpromenad. Det är så skönt att gå ut och promenera efter lunchen. Slipper hamna i matkoma. Ljus och frisak luft, bristvara på kontoret 😉
 
 
Det fick bli sushi till middag. Både jag och sambon var sugna. Vi har ett sådant bra sushiställe i vårt område. Sushi är definitvt ert bättre alternativ om man vill äta ute.
 
 
På vägen hem från sushistället så gick vi och handlade. Blev så sugen att köpa lite färska blommor. Älskar att ha snittblommor i vaser, livar upp hemmet. 
 
 
 
Ha en skön fredag 😍

Kommentarer:

1 Tina:

Grymt bra jobbat! 😃🙌🏼

Svar: Tack! 😃
Eleni

2 Martina:

Med Haga så nära så är det en fröjd att promenera 👍

Kommentera här: