Från Alla hjärtans dag till lördagsmys

Ledsen för att det går flera dagar numera mellan mina blogginlägg, men ibland så har jag tyvärr inte orken. Ska definitivt bättra mig, även på det ;) Mycket att jobba på nu, haha!

Denna vecka har varit supermysig och jag tror att det inte bara var för att jag åt en god semla i tisdags ;) utan mitt i vecka så var det alla hjärtansdag och jag fick mysa med min älskling, det mest absolut bästa jag vet ❤


Vi hade bokat bord på Italiensk restaurang, men dagen innan tyckte min älskling att vi skulle köpa biljetter till Wallmans, vilket var definitivt RÄTT BESLUT! Fasiken va mysigt! De är så otroligt duktiga och de har fantastiskt god mat. Min sambo träffade upp mig vid Östermalm med en röd ros, jag vet.... BÄSTA!

Vi letade upp en bar för att ta ett glas innan vi begav oss till Wallmans. Vi träffades direkt efter mitt jobb, så det blev lite tidigt, bra sätt att fördriva tiden 😍


Det enda som är tråkigt med att gå två st. på shower är att man måste sitta så nära främmande människor under middagen, haha. Japp, både jag och sambon är lite folkskygga av oss ;) Nä, skämt åsido, men jag tycker inte om att sitta att småprata med främlingar när vi faktiskt är där för att bara vara vi två. Det känns alltid som ett måste, bara för att man är bordskamrater. De var dock trevliga och vi försökte finna oss i vår bubbla så mycket som möjligt ❤


Som sagt, gooood middag. Vi fick svenska tapas, så det var smårätter som bl. a. isterbandsterrin, sidfläsk, skagenröra, västerbottenpaj. Till huvudrätt fick vi oxfilé med hasselbackspotatis och rödvinssås och till efterrätt en brownie med chokladmousse och en äppelkaka. Allt var i perfekt storlek, blev en mumsbit liksom. Räckte gott och väl, speciellt desserten :)Jag har fått in lite motion i veckan i lalla fall, bra början efter sjukdom och allt. I tisdags så fick jag lite sovmorgon så då passade jag på att gå till gymmet för lite styrketräning, körde ben i ca 30 min. Sjuk träningsvärk dagarna efter. I går gick jag en pw på 6 km, med några backar, så pulsen kom upp lite. Är ändå nöjd, är fortfarande otroligt motlit med träningen, vet inte riktigt varför. Men så länge jag inte släpper det helt och får in minst två motionstillfällen i veckan så är jag nöjd. Men det har ju varit en del OS också, så det får väl räknas som mental träning, haha,Bestämde mig för att äta lördagsgodis. MEN som jag lovade mig själv, skall jag bara köpa det jag skall äta. Jag valde de bitar som jag var mest sugen på. När jag gick där och skulle välja, så blev det lite svårt ett tag, inte för att jag ville välja så många sorter, utan plötsligt var jag inte sugen på jättemycket. Tror det är för när jag väl tänker på det och ger det en reflektion istället för att bara göra och inte alls tänka, så börjar man tänka på alla nyanser av varför man är sugen. Sedan känns det inte lika värt det när jag väl i övrigt kämpar hårt för att inte falla för alla njutelser. Så jag tror det i slutändan handlar om att tänka på för- och nackdelar och verkligen fundera över varför man är sugen. En extra tanke kan göra att man tar andra beslut.

Vi gjorde även hemmagjorda hamburgare som lördagsmys, så gott. Allt man gör själv, blir ju såklart nyttigare. Så egentligen borde man tänka på det varje gång man är sugen på snabbmat. Hemmagjord pizza blir också så+ mycket bättre alternativ än den man köper på pizzeria och om inte annat så kan jag själv välja och bestämma hur mkt jag skall ha på/i! Valde mozzarella ost och skippade dressing. En extra tanke och ta andra beslut gör en jätteskillnad!

Just nu sitter jag och flackar med blicken mot hockeyn på kanal 5 och bloggen, vi kommer nog till kvartsfinal, yeeeees! 2-1 mot Finland.

YES! Där satt den! 3-1 oh det blir kvartsfinal!

Vill önska er en fortsatt trevlig söndag och så hörs vi nästa vecka :D


Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam!


Kommentera här: