När allt bara rinner ur mig

Sämsta känslan idag! Vaknade totalt off och håglös och den känslan har tyvärr hållit i sig :( Hade planerat att träna på morgonen då jag hade lite sovmorgon. Vaknade 05:50 och var såååå trött och såååå off! MEN, hade lovat mig själv att träna. Jag pallrade mig upp och bytte om för att ta mig till gymmet, under hela tiden så har jag denna off känsla. Kan verkligen inte förklara den, men det känns som att allt bara rinner ur mig, styrka, energi, motivation, ja, allt. Så otroligt jobbigt.


Kommer till gymmet, ingen människa där, låser in jacka och väska i omklädningsrummet, skall sätta mig på bänken för att sätta på mig träningsskorna.... jag bara sitter där och stirrar.... ren tomhet! Bara sitter och kan inte ta mig för att sätta på mig skorna. Efter ett tag så gör jag det... går med tunga steg till tjejgymmet. Min plan var att styrketräna armar i 30 min.. Det slutade med 3 armövningar 3x10 15 min träning! Tog jag mig upp för detta?! Vill också nämna att under hela träningspasset så satt jag och tänkte "jag skiter i detta" Så övningarna som jag gjorde, var ju INTE helhjärtat! Gav upp och skulle ta mig därifrån. Då kommer det en man in och jag svär, det var mitt dåliga samvete personifierad som klev in! Han säger "god morgon" sedan säger han "är du redan klar" Jag menar, really?! Det är ju typ det jag har kämpat med, att vara kvar i alla fall 15 min!! Tack för den liksom ;)


Ja, vad fan skall man säga?! Ibland är det svåra svårare. Jag har haft ett riktigt jobbigt år (2017) och det har varit riktigt tufft mentalt. Höst och vintern har varit värst och med mörkheten på det. Jag är så jävla trött på att vara trött, håglös och inte ha energi eller motivation! Så trött på det. Jag suktar efter att få bli motiverad, full av energi så att det spritter i kroppen och en känsla av lättnad. Just nu är allt så sjukt tungt och det krävs så mycket av mig att bara agera. Känner inte igen mig själv och gillar inte mig själv så här. BLÄÄ!!


Längtade hem till min käraste, så att få komma hem, bli mött med en puss, "välkommen hem älskling" och middagen färdig, det betyder allt! Min sambo hade gjort en supergod middag, delar receptet. Så enkelt och fräscht.


Trädgårdsmästarens fullkornspasta med räkor

4 personer

Ingredienser:

400 g fullkornspasta

3 dl gröna ärtor

1 avokado

1/2 kruka basilika (garnera med resten)

2 vitlöksklyftor

1 msk olivolja

200 g skalade räkor

50 g fetaost ca 16% fetthalt

4 msk pinjenötter

2 krm salt

malen svartpeppar

20 g ärtskott


Gör så här:

1, koka pastan enl. förpackningen

2, Värm ärtorna och mixa dem med avokado, basilika, vitlök och oljan.

3, Rosta pinjenötterna i torr panna

4, blanda ned ärtpurén i pastan och lägg upp på tallrikar

5, strö över räkor, smulad fetaost, pinjenötter, salt och peppar. Garnera med ärtskott och basilika.


Easy peasy och supergott! :DMåste dela med mig av ett så sjukt gott bröd som jag har hittat, Garants mörk frölimpa! Högt proteininnehåll, lägre sockerarter och massor av goda hela frön i, super gott! Kul att kunna käka gott mjukt bröd som faktiskt är nyttigt! Här kommer några bilder :)


Ha det bäst tills nästa gång :)

Kommentera här: