Varför?!

Varför skall det vara så svårt! Varför skall jag alltid känna sådant motstånd till att träna?! Jag är motiverad att både gå ned i vikt, bli hälsosammare och förändra mitt sätta att tänka på mat. Men ändå så är motivationen till att träna för låg! Sjukt trött på morgonen just nu, så morgonträning går bort, så jäkla trött efter jobbet, så kvällsträning går bort.. Har 30 min lunch och har inte tid at träna då..... men när skall jag träna då?! Blir galen!

Så frustrerande när jag i övrigt känner mig peppad och ändå har detta motstånd. Har just nu en period när jag har väldigt ont i kroppen, känner mig trött i kroppen, så då blir jag inte så peppad. Det hör historien till att jag även, män håll för öronen ;), skall ha mens och då får jag ännu ondare och känns lite som att jag har en förkylning i kroppen. Så nää, just nu är det ju inte en bra period. Kanske bara skall fokusera på vardagsmotionen, maten och sedan när jag känner mig starkare, motionera lite mer.


Samtidigt som jag sitter och skriver detta så funderar jag på om jag skall försöka ta mig upp imorgon bitti i alla fall! Har tänkt att träna på morgonen länge nu, men har inte pallat. Har tidigare nästan bara tränat på morgonen för delvis är det så jävla grym start på dagen och sedan är det så skönt att ha det gjort! Dock har jag varit piggare tidigare, men det kommer väl, det är min förhoppning i alla fall. Har köpt en sådan snyyyyygg vattenflaska, måste nog provköra den imorgon ;)

Så mina vänner, för att jag skall ha lite press på att gå upp och träna imorgon bitti, så vill jag att ni ropar efter bildbevis imorgon! Om ni inte ser något på Instagram imorgon (elenijoannou) så får ni skälla på mig ;)Vegetariskt


Min sambo är inte så stor fan av vegetariska rätter. Han har fått för sig att allt måste serveras med kött. Jag är väl inte den som först tänker på vegetariskt, men kan äta det och tycka det ändå är okej. Men väljer i slutändan något med antingen kött eller kyckling.


Vårt nyårslöfte var att äta en vegetarisk- och en fiskrätt i veckan, vilket vi gjort och det har fungerat superbra! Vi har lagat supergoda vegetarisk rätter. Dels lasagne med linser, receptet till den finner ni här i bloggen, rekommenderar den :) Sedan åt vi sådana goda spenat och kesobiffar med fetaost! Jisses! Sambon var i eld och lågor över dem, hur kul som helst. De serverades med sallad och en vitlökskräm gjord på smetana, galet gott :D Så med dessa positiva överraskningar ser vi nu fram emot att äta mer vegetariskt. Varierat är bäst! Dock hoppar vi över allt som har med sojaprotein att göra, inget stort fan och eftersom vi ändå äter andra rätter med animalisk protein, så går det bra med grönsaker och baljväxter ;)Kram :)


Kommentera här: