Från Midsommartrött till förkylning

OJ! Nu var det ett tag sedan jag skrev! förlåt, men orken har verkligen inte funnits. Jag har dragits med en trötthet och en känsla av omotivation ett tag nu och kämpat med alla de där måsten som skall göras fast jag varken orkat eller har haft lust, som träning t. ex. 
 
Känner ju såklart att jag måste skaka bort dessa tråkiga känslorna och hitta en glädje med att röra på mig, men just nu har det inte varit lockande. Men som tur är, så har vi alla facit i hand om hur vi har lyckats tidigare och tidigare gånger så har jag ju studsat tillbaka. Så jag vet att jag kommer komma igång igen, men vill ju inte slösa tid! Så det är nog därför jag får en smygande ångest över att inte göra något. 
 
Igår så kom en förkylning smygandes, började med ont i bihålorna, ont i kroppen sedan kom halsont. Har än så länge inte snuva, men det kommer väl ändå. Detta förklarar nog varför jag kände mig så galet trött i söndags och måndags. I söndags gick jag och lade mig 21 och i måndags 20:50!! Men sova är bästa medicinen, så det är lika bra att lyssna när sovtåget kommer.
 
 
 
Hoppas ni har haft en grym Midsommar! Jag hade det superbra ute hos svärföräldrarna. Midsommar är den största högtiden för min sambo, så det är bara att hänga med! Och den är spikad hos svärföräldrarna, så det är nog inte någon idé att komma med annat förslag 😂 Men jag respekterar det då min största högtid är julen, då är jag lika crazy som sambon är för Midsommar och han hänger med på alla mina galenheter 😍 Ge och ta, eller hur?! Det är så vi har ett lyckligt förhållande. Att vårda varandras behov.
 
Det var inte superkul väder på Midrosommar, så typiskt. Vi som har haft en helt magisk försommar! Världens hällregn i olika perioder. Dock så var det uppehåll runt 15-tiden, då passade vi på att gå ned till midsommarstången med svägerskornas barn, kul med lite festligheter. 
 
Midsommar ser nog ganska likadant ut i alla hem. Vår börjar med sillunch, sedan dans runt midsommarstången, på vägen hem skall killarna spela fotboll, vi brudar går hem och chillar lite 😉 Sedan blir det grillning och på kvällen har vi en musicquiz som min sambo har jobbat med någon månad, japp, han går all in 💝
 
Här kommer Midsommar i bilder