60% av 100%

Vet inte varför jag känner som jag gör, men är så sjukt trött och håglös! Sover mina timmar, men börjar känna att jag inte få någon kvalitets sömn, vilket börjar tära på mig. Känner mig sällan utvilad när jag vaknar 😒 Av 100% ligger jag just nu på 60% i humör och motivation.
 
Tyvärr klarade jag inte mitt veckomål förra veckan 😕 Lade ribban för högt för min dagsform just nu, så för att lyckas denna vecka så lägger jag den lite lägre. Bättre att klara mina veckomål än att lägga ribban för högt och inte klara dem. Blir bara besviken och arg på mig själv och det är inget jag behöver just nu känner jag. Positiva tankar! 
 
Denna vecka tänkte jag köra 3 pass på gym. Jag skall ta mig dit och köra minst 30 min och eftersom jag känner som jag gör, så får dagsformen bestämma om det blir styrka, kondition eller både och. Vill att det hellre blir gjort än att det känns för motigt för att ens inte ta sig dit! 
 
Hoppas jag kommer ur detta skit snart, för jag vill ge så mycket mer. Glad att jag höll kostplanen denna vecka iallafall! Det är mitt löfte till mig själv, om jag inte sköter träningen så skal jag sköta kosten och vice versa. Kosten är i grunden viktigast.
 
 
I helgen åt jag så sjulkt goda kesoplättar som jag definitivt kommer göra fler helger. Här kommer receptet 👇
 
2 port. 
 
250 g keso
2 ägg
1 msk fiberhusk
1/2 tsk vaniljpulver
lite salt
kokosfett till stekning
 
Jag serverade med bär och lite agavesirap, galet gott 😋
 
 
 
Ta hand om er! 💖

Kommentarer:

1 Martina:

Kämpaaa! Jag har min 2a dålig vecka så jag förstår din känsla och besvikelse 😫
Och så tänker jag nya tag från måndag- neeej nya tag varje dag 🙄 Heja oss 😘

Kommentera här: