Påskflytt!

Att flytta är nog bland det tråkigaste jag vet och då flytta för någon annans räkning är nog faktiskt ännu tråkigare, haha. MEN det var åt far min och då måste vi döttrar hjälpa till då han inte klarar det själv. Självklart ställer vi upp! Så igår på långfredagen träffade jag upp systrar med respektive för att flytta åt pappa. Det skönaste med att flytta med familjen (min i alla fall) är att vi är så otroligt lika med att vara effektiva och synkade. Vi var 6 personer och flyttade hela bohaget, städade nya lägenheten och fick upp hela köket och alla möbler på plats  på 7 timmar. Med lunch paus då också såklart ;) Grymt nöjd med vår teamwork :D 
 
 
 
Började denna påskafton med en "påskfrukost" , ja typ, lade till ägg ;) Men gott var det! Fixade frukost så att det var klart när min käraste kom hem från jobbet :)
 
 
Sedan åkte jag, min ena syrra och systerdotter över till pappa för att hjälpa till att plocka upp kläder och få upp lite prydnadsaker. Då passade vi på att ta med påsklunch. Det blev Janssons frestelse, skagenröra, ägghalvor och sill med kokt potatis. Alltså, så gott! Kan verkligen få ett sug efter sill :P Min familj jobbar bäst med mat omkring oss ;)
 
 
Pappas lägenhet ser riktigt bra ut nu. Lite tavlor och hyllor som skall upp på väggarna och fortfarande lite til som skall packas upp, annars så har vi hunnit med mycket på dessa två dagar.
 
 
 
Nu väl hemma, så blir det soffmys! Snaskar på chokladen som jag fick av mitt hjärta förra fredagen. De är såååå goda. Fylda med jordgubbsmousse 😍
 
 
 
Har fortfarande ont i kroppen efter flytten i går, jisses, snacka om bra träningen. Ont i rumpa, ben och armar! Tur det, för annars så har träningen tyvärr inte fungerat denna vecka. Får acceptera det och köra igång nästa vecka och komma in i rutin igen. Ibland blir det så och jag tänker inte må dåligt över det, utan faller man av hästen är det bara att hoppa upp igen :) Som jag har skrivit tidiagre, vi får alltid en ny chans, en ny chans att börja om eller att fortsätta :)
 
 
 
Ha det så gott 💗