Fokus och en nypa jävla anamma

Igår ställde jag alarmet på 04:50, blev bara trött av att se de siffrorna 😋 Brukar klassa mig som en morgon människa, för jag har relativt lätt att komma upp på morgonen om allt står rätt till. Är definitivt inte en kvällsmänniska iallafall, ligger typ halvdöd i soffan vid 20 🙈 Så morgonträning bör vara min grej! MEN, min arma kropp! Har haft en del problem med den genom åren och så har jag värk. Så den tiden på morgonen är kämpig.
 
Dock så är det mer fördelar med morgonträning än kvällsträning för mig. Dels så har jag det gjort, slipper dividera med mig själv om jag skall eller inte. Bra start på dagen, inga människor på gymet (stor fördel 😉), förbränningen får en skjuts, njuter mer av det jag äter och jag sköter och tänker lite extra på kosten under dagen och det bästa av allt, jag kan hitta på annat roligt efter jobbet eller faktiskt bara åka hem och chilla! Så många fördelar som jag har svårt att inte prioritera.Det är där mitt fokus ligger, på de fördelarna.
 
Kom igen, att gå upp på morgonen kl. 05 ish och motivera sig att kämpa, svettas och ha det jobbigt.... det är ju sjukt svårt!  😂 Jag vet! Det finns några av er som läser detta som drivs av det, som jag skrev i mitt förra inlägg. Önskar att jag var där, men nej, det är jag inte och vet inte om jag någonsin kommer dit. Så för mig handlar det om att ha ett annat fokus och lägga det på en nivå som ändå känns för mig överkomligt. Även viktigt att kunna lägga ribban på olika nivåer efter hur jag mår! 
 
Jag har ett jävla anamma som kryper fram då och då, hey, har ju tidigare gått ned stor övervikt vid två tillfällen. Första kampen, den största då jag förlorade 78 kg och 2:a gången ca. 30 kg. Det skall bli en 3:e, men denna gång är den sista! Det har jag lovat mig själv 👊💪
 
 
Har även klarat stegmålet för både måndag och tisdag, så stolt! Det är ju en del planering som ligger bakom för att lyckas gå efter utsatt mål. Så det krävs en tanke och lite jävla anamma. 
 
Idag tog jag en sådan skön lunchpromenad. Älskar att få vara nära vattnet, ger mig ett lugn, sedan är det galet fint.
 
 
 
 
 
 
 
Bara att fortsätta kämpa på! Har mål att nå ju ;)
 
Kram på er så länge.
 

Kommentera här: