Läs om mig i Expressens Hälsoliv!

Ledsen att det inte blev ett obligatoriskt veckomål uppdateringsinlägg igår, men jag tror solen tog ut sin rätt. Hur underbart det än är, så blir jag galet trött av den. Men det tar jag gärna!! ;) 
 
Skall definitivt meddela hur det gick med mitt veckomål och vad jag har som mål denna vecka, men först! Jag är med i veckans Hälsoliv! Expressens hälsobilaga. Så kul :D Det började med när jag träffade en supertrevlig tjej på Expressen för att ge feedback om Hälsoappen Wellie. Under intervjun fick jag berätta om min historia och om hur jag använder Wellie. Jag gav feedback på vad jag gillar och vad jag tycker de eventuellt skall utveckla. Kul att få vara med att påverka :D Efter intervjun så frågade hon om de kunde skriva om mig och mitt användande av Wellie. Såklart jag är på liksom ;) En journalist ringde och hade en telefonintervju med mig och vi mailade fram och tillbaka... and there you go! :)
 
Läs artikeln HÄR. Kom även med på Wellies hemsida som ni ser HÄR.
 
Känns viktigt för mig att nå ut och berätta vad jag har i min ryggsäck och även hur jag tänker kring kost och viktnedgång idag. Efter att ha kämpat med vikten mer eller mindre hela mitt liv, so far och kommer troligtvis få kämpa livet ut så är det också viktigt för mig att visa att allt går med rätt verktyg och med stöd. Jag har kommit till ett ställe i livet där jag vill hitta ett lugn. Hitta trygghet och ett sunt förhållningsätt till hur jag ser på min kropp, hur jag hanterar mot- och nedgångar och att sätta hälsan först. Balans är mitt nyckelord för 2018!
 
 
Jag hoppas ni gillar att följa min hälsoresa både här på bloggen och Instagram. För mig är det ovärdeligt att få dela med mig av mina tankar och fram- och motgångar. Min tanke med både bloggen och IG kontot är att själv bli mer medveten om vad jag gör och ha sund "press" på mig. Ni hjälper mig att hålla mig på mattan och jag hoppas att jag kan inspirera andra med både min historia som ni kan läsa HÄR (scrolla längst ned för att läsa från början) och min nutida process.
T A C K! 💖
 
 
 
Så, klarade jag mitt mål förra veckan?! Nej, tyvärr inte. I fredags fick jag den där röda ;) och var helt däckad på dagen. Orkade ingenting! T. o. m att gå ut på promenad kändes sjukt jobbigt. Så det blev ingen och det är därför jag inte klarade målet, gick endast 1500 steg!! Jag vet, galet! MEN, ibland har man även sådana dagar, fast man har mål att sträva efter. Jag tänker inte vara för hård mot mig själv, kommer inget gott utav det. Så jag tänker fokusera på det som var bra! Det var att jag gick över 11 000 steg övriga dagar och tränade styrka och kondition två dagar. Hade jag inte haft mitt veckomål, så hade jag nog inte lyckats med det heller. Så mål är så otroligt viktigt att ha, dock behöver vi inte vara elaka mot oss själva för att målet inte blir nått fullt ut. Utan värdesätt det vi har lyckats med istället. Att försöka se det positiv och det som har gått bra före det som gått mindre bra, är en konst. Men det är något vi alla behöver lära oss. En hemläxa för er mina kära läsare  😘
 
Som vanligt, ny vecka nya mål! Veckans mål är att gå minst 10 000 steg per dag och träna 3 ggr, styrka och kondition. Kommer jag fixa det tror ni?? ;)
 
Ha det så gott så länge så ses vi på Instagram tills vi ses här igen.
 
Kram!
 

Kommentera här: